Fellestur: Hökensås 2023

Oppdatert 21.12.2022

Turen starter onsdag 24/5 og avsluttes søndag 28/5.  Dette er  tiden på året med mest aktivitet i Høkensås.
Mulighetene er store for både å oppleve klekking av vulgata, danica og store vannnymfer,- bare  for å nevne noen få arter. Hökensås sportsfiske tilbyr et variert fiske, enten du er tørrfluenerd, eller liker å variere teknikkene litt. Her kan du fiske i stille og rennende vann.
Denne innledningen er resirkulert fra i fjor, men forholdene er de samme og legger rammene for en fantastisk tur også i år!

Invicta har leid 6 hytter i Hökenås semesterby og har plass til 24 deltagere og vi fyller opp etter førstemann til mølla prinsippet. Her må dere regne med stor pågang da turen er veldig populær.

Fish on! Marius nymfer i Baltak
Hvor kjøper jeg fiskekort?

Enten i butikken på campingplassen eller på automat

Bruk av båt

Det er mulig å bruke medbrakt bellybåt på Nord- og Sydvvannet. Her er det også mulig å leie båt. Båtleie må avtales privat med fiskebutikken på campingen. Ta kontakt på 0046502-230 00

Strandgölen

Fluegruppa har ikke leid Strandgölen. Dersom du har lyst å benytte deg av blå sjøer med begrenset kortsalg, må du bestille dette selv. Booking åpner i midten av januar

Fiske i Baltak(elv) 

Fisket i Baltak skjer på eget fiskekort. Tenk igennom når du vil fiske i elv før du kjøper fiskekort. Dersom du har lyst til å fiske i rennende vann anbefales det å planlegge dette midt i uken da det erfaringsvis kan bli trangt om plassen i helgen.

Roy Ingar med tørrfluefisk fra Baltak

Pris

Pris: Kr 1600 -pr deltager.

Overnatting, Utvask (SEK 550,-) og felles grilling ink. i påmeldingsavgift

Påmelding

Påmelding skjer ved å trykke på knappen under

Du kan velge å betale med Vipps, bruke kort eller betale faktura. Bindene påmelding. Forskudd kr 500,- som betales ved påmeldling.

Egenandel minus forskudd forfaller 1. April. Ved påmelding etter 1. April er det 14 dager forfall

Transport

Deltagere ordner selv med transport til Høkensås.

Styret er behjelpelige med å tilrettelegge for samkjøring. Ta kontakt om du trenger samkjøring så skal vi forsøke å sette deg i kontakt med noen som ønsker det samme

Nye deltakere

Vi kommer til å avholde et enkelt informasjonsmøte før vi drar, der det vil være mulig å avtale samkjøring.  Vi vil også snakke litt om hvilke type utstyr det kan være greit å ha med seg sydover for de som er nye.  Er du ny og ønsker å være med, tar vi gjerne og går igjennom flere detaljer rundt fisket, som fluer og teknikker før vi drar, men gi beskjed om dette sammen med din påmelding ( vi må planlegge litt, og det er ikke alltid det er nye med på tur)

Overnatting

Kvarter tilbys i firemanns hytter med eget bad, kjøkken og stue. Mulighet for selvhushold. Styret setter sammen ei liste over hvem som skal bo i hvilken hytte og tilpasser denne så de som ønsker å bo sammen får mulighet til det.

Dette gjør vi for å få til en effektiv innkvartering der de som kjører sammen skal få mulighet til å bo på samme hytte.

Felles grilling

Fredag 26/05 vil det bli felles grilling i regi av Invicta på campingen med mye god grillmat! (grillmat ink. i påmeldingsavgift)

 Invictas Skrellkoljemesterskap ’23

– Kun for gøy, men med en fin premie!

Fiskebilder tagget med #fluegruppinvicta og #drammenssportsfiskere på instagram gir mulighet til å vinne flott premie.

Eneste regel: fisken må være fanget i Hökensås ila uke 21 d.å.

…. ingen krav til spesielle vitner utover deltagernes egen samvittighet. Vi regner med at de aller fleste allikevel vil bli observert av fiskekompiser som kan adferdskorrigere forsøk på….

Tips til fluer Hökensås

Nye og gamle medlemmer- velkommen med på tur!

Ta gjerne kontakt med Kristoffer på tlf 46610297 om det er noe du lurer på!

Deltagelse betinger medlemskap i DS. Det er mulig å “ta med en kompis”, men dette må avtales særskilt. Vi sjekker om kontingent er betalt