Konkurranser

Drammens Sportsfiskere arrangerer flere fiskekonkurranser årlig. Noen er enkeltstående andre er deler av en “cup” hvor oppnådde poeng i enkeltkonkurranser inngår som en samlekonkurranse over ett helt år.

Våre “faste” konkurranser er:

Sjøfiske vår
Sjøfiske høst
Isfiske vann
Innlandsfiske i Finnemarka

Isfiske sjø blir også arrangert om forholdene tillater det.

I tillegg har vi et eget utvalg som arrangerer isfiske i vinter sessongen. Dette er Klubbmesterskap, Fylkesmesterskap og Norgescup. I alle konkurransene er det satt opp fine premier, som oftest i form av gavekort.

Casting gruppa i DS har mange aktive kastere som har mange norgesmesterskap, verdensmesterskap både blant kvinner og menn. Denne gruppa arrangerer årlig internasjonale konkurranser og interne klubbmesterskap. De siste årene har vi også arrangert World cup. Det er også en fast konkurranse mellom Lillehammer Sportsfiskere og DS i Casting.

Faste konkurranser som inngår i “kampen” om klokka, eller Roll Hansen Cup, hvor resultater oppnådd i min. 3 konkurranser inngår er populær. Sjøfiske vår, sjøfiske høst, isfiske og innlandsfiske er konkurranser som teller i denne konkurransen, hvor premien er som tittelen sier en flott klokke stilt til rådighet av Urmaker Roll Hansen.    Denne konkurransen kan en kun vinne hvert 5. år.

I tillegg arrangeres det ofte interne konkurranser i “fisketurer” som arrangeres i de forskjellige gruppene. Det være seg havfiskegruppa, Invicta, osv. Også her pleier det å vanke fine premier i tillegg til heder å ære.

På disse sidene vil vi gi resultatene fra alle “offisielle” konkurranser.

Resultat isfiske sjø 2018