En oppfordring fra “Web-redaksjonen”

Hei alle sammen.

Da har DS sin nye nettside vært oppe i et halvt døgn og så langt har tilbakemeldingene vært veldig positive. En klubb som Drammens Sportsfiskere fortjener å ha gode nettsider som er moderne og informative. Imidlertid betyr ikke form og design mye hvis det sjelden eller aldri kommer nye oppdateringer. Da vil de dø en naturlig død og støve langsomt ned. Derfor anmoder jeg medlemmene i foreningen å dele sine fiskeopplevelser her på siden. Det trenger ikke være mer avansert enn noen linjer i en mail med noen vedlagte bilder av storfangsten (eller småfiskene vi vanligvis får…). Du finner mail-adressene våre under “kontakt oss” fanen øverst på siden.

Akkurat nå synes jeg det er spesielt gledelig at Fiskestell har meldt seg på og fått brukertilgang til å poste på sidene våre. Jeg har ikke vært så lenge i klubben, men under den tiden har Fiskestell vært nærmest fraværende med tanke på informasjon om arbeidet de driver med. Jeg ble særdeles overrasket  da jeg ble medlem av Fiskestells FB sider, og faktisk oppdaget den innsatsen som blir lagt ned i skogsområdene rundt Drammen. Det er nettopp slike ting som gjør DS spesiell som sportsfiskerforening. Det skjer nemlig så mye mer enn bare sportsfiske! Derfor vil jeg med fare for å gjenta meg selv anmode alle medlemmer om å bidra til at vi får Norges beste sportsfiskerside!

Her er forresten ett klipp av undertegnede som haler i land en smålaks på Høylandet. Enjoy

Erik T.