Hilsen fra Formannen

Hans PetterSportsfiskervenner.

I dag, 12. november 2014, har vi gleden av å lansere Drammenssportsfiskere sine nye websider.
Styret håper med dette, at våre medlemmer og andre lesere får en positiv opplevelse på våre nye sider.  Websidene har nå fått et mer moderne design og layout, og skal være bedre tilpasset dagens krav og behov.  Det betyr bl.a bedre tilpasset for nettbrett og mobiltelefoner.

Vi har også nå satt bort vedlikehold og service av websider til en ekstern leverandør.  Det betyr at drift og oppfølging ikke blir personavhenig.  Erik Torp har på vegne av styret, og i samarbeidet med leverandøren Smartmedia, stått for kontraktsforhandlinger, design og layout.

Vi feirer lanseringen av våre nye websider nå på torsdag 13. November med marsipankake og kaffe på huset, det blir også visning av sidene i storformat.

Styret gratulerer alle medlemmer med nye websider, og ønsker hjertelig velkommen nå på torsdag.

Hans-Petter Nyhuus
Leder DS