Planlagte Invictakurs 2015

Fluebinderkurset 2015 starter 15. januar kl 19:00. Kurset vil gå over fem kvelder og du vil lære alle grunnleggende teknikker som skal til for å bli en god fluebinder. Kurset blir gjennomført på Klubbhuset på Sølfast, med 3+2 kvelder med et fluerelatert foredrag inni mellom. Du trenger ingen forkunnskaper eller utstyr for å delta. Detaljer om pris vil kunngjøres nærmere jul. Påmelding til [email protected]

Fluekastekurset 2015 blir arrangert på Sølfast siste helg i april. Dette er et praktisk kurs beregnet på nybegynnere og du vil lære grunnleggende kasteteknikk med fluestang. Det er en fordel at deltagerne har utstyr selv, men det er også mulig å låne utstyr av Drammens Sportsfiskere. Kurset går over lørdag og søndag, og varer ca 4,5 timer hver av dagene. Kurset passer for alle fra ca 10 år og oppover. Påmelding til [email protected]

Praktisk Fluefiskekurs vurderes arrangert i 2015. Avgjørelse på hvor og når dette skjer vil bli tatt på vårparten neste år med bakgrunn i temperatur og vinterens snøforhold.