Sandungsbrakka

Om brakka

Den eldste, viktigste og mest brukte arbeidsbrakke for fiskestell. Brakka har blitt betydelig oppgradert de siste 2 årene. Fått en stor bod for lagring av fiskestellutstyr, verktøy, ved etc. Brakka har sengeplass til 4, tørkeskap + flere smarte løsninger.

Brakkas historie

Drammen Sportsfiskere fikk et godt samarbeid med A/S Børresen i 1975, etter at de fikk ny skogsjef Ørnulf Haugen. I 1977 fikk vi en Moelvbrakke plassert der dagens brakke nå står. Da en av Børresen brakker brant ned i 1985 måtte fiskestell i hu og hast ut av brakka, da de måtte ha en erstatningsbrakke. I 2 år fikk vi låne Glitrehagen og Sandungsbrakka til overnatting da det ble færre tømmerhuggere på skauen. I 1988 vi en erstatningsbrakke som er den som står der i dag. Denne har blitt fikset opp flere ganger. Utvendig panel skiftet 1997, og nytt tak i 2014.

SandungsbrakkaJan Erik Knudsen_2

Brakkesjef
Jan Erik Knudsen