Vinn utstyr til en verdi av 10 000,- gjennom NJFF

jaktogfiskeNJFF Buskerud ønsker å stimulere til mer aktivitet blant både fiskere og jegere i fylket, og vil derfor trekke tre gavekort på utstyr for kr 10 000, fra Noroco (fiskeutstyr) og Jaktdepotet (for jegeren/skytteren), blant fiskere og skyttere som leverer inn deltagerkort til fylkeslaget innen 31. desember 2015. Kravene til å være med i trekningen er:

Du må være medlem i en av NJFFs lokalforeninger i Buskerud.

og enten:

  • Delta i minst 4 fiskeaktiviteter i løpet av 2015. Aktivitetene må være organisert i NJFF-regi, og at de må omfatte praktisk fiskeutøvelse; eksempelvis fiskekonkurranser, fiskedager, familiedager, Fiskesommer-arrangement eller praktiske fiskekurs. eller:
  • Skyte minst 100 skudd på riflebane fordelt på minst 5 kvelder i løpet av 2015. eller:
  • Skyte minst 200 skudd på haglebane fordelt på minst 5 kvelder i løpet av 2015.

Deltakelse på arrangement og på skytebanen må dokumenteres med attestasjon fra arrangementsansvarlig eller skyteansvarlig. Fiskekonkurranser kan dokumenteres med en resultatliste. Deltakerkortet må sendes innen 31.12.2015 til NJFF Buskerud på adressen [email protected] eller Foss gård, 3403 Lier.

Siden vi er en sportsfiskerforening så er det kun lagt ut skjemaet som omhandler sportsfiske. Hvis du ønsker å delta som skytter så er det bare å laste ned skjema fra NJFF sin hjemmeside.

Her er skjema for fiskearrangementer