Drammens Sportsfiskere på Elvefestivalen 23. august

Da er det snart klart for stor fiskekonkurranse på Union brygge ved Statens hus, søndag 23. aug. i tidsrommet kl. 12:00 – 15:00. Sammen med våre samarbeidspartner Statskog og NJFF- Fiskesommer skal vi kåre den beste fiskeren. Vinneren i klassen for deg som er mellom 0 – 16 år er 2000 blanke kroner, så her er det bare å grave frem fiskestangen og hive seg med. Vinneren er den som får fisk som er nærmest gjennomsnittsvekten av all fisk som blir fanget denne dagen. Alle deltagere, med eller uten fisk, får også diplom og medalje. Det er gratis å delta. Velkommen.

Meld deg inn i Drammens Sportsfiskere denne dagen og få et komplett fiskesett i velkomstgave!

DS er med på Elvefestivalen

DS er med på Elvefestivalen

 

lykkelige deltagere med nytt utstyr

 

P1010600