Dagens Fiskekonkurranse under Elvefestivalen

Tradisjonen tro arrangerte Drammens Sportsfiskere fiskekonkurranse for de under 16 år på årets Elvefestival. Nytt av året var at vi hadde flyttet oss fra Bragernes Strand og opp til Union Brygge rett bak Statens Hus. Vi hadde også utsatt starten noen timer slik at folk faktisk rakk å våkne før konkurransen var slutt…

Årets konkurranse startet kl 12:00 og ble avsluttet tre timer senere. Godt fremmøte av frivillige fra DS sørget for at rigging av arrangementet gikk smertefritt og alt var klart da “startskuddet” gikk. Vi hadde stand sammen med Statsskog og her ble det arrangert konkurranse om å gjette riktige tresorter. Alle deltagere fikk en flott trekopp i premie. Ved å dele stand med Statsskog får vi frem budskapet om både jakt- og fiskemuligheter i Drammensområdet på en flott måte og det var en jevn strøm av interesserte folk innom.

Vår Stand På Elvefestivalen

Vår Stand På Elvefestivalen

Under fiskekonkurransen hadde vi ca 60 deltagere og det må vi være fornøyd med på en så fin dag. Det ble ikke fanget så mange fisk, men både barn og voksne koste seg i solskinnet. Totalt ble det tatt ca ti fisk og førstepremien var 2000,-blanke kroner basert på hvem som kom nærmest idealvekten. Det var Mattias Rognbakke som stakk av med førstepremien med en abbor på 109 gram. Dette var bare 6 gram fra idealvekten på 115 gram. Vi gratulerer!

Dagens Vinner Mattias Rognbakke.

Dagens Vinner Mattias Rognbakke.