NM Casting 2016 – Vestfossen Casting games

P1010883Casting gruppa arrangerer internasjonalt stevne på Vestfossen den 18. og 19. juni neste år. Stevnet er dessuten norgesmesterskap for de norske kasterne. Det vil i tillegg være siste stevne i Nordisk Cup i casting 2016.

Tidligere stilte “hele foreningen” opp når store stevner som NM ble arrangert i regi av DS, men de senere årene har casting gruppa fått null hjelp, selv om vi har bedt om det. Vi gir ikke opp håpet og ber om hjelp igjen. Kanskje du har lyst til å utdanne deg til casting dommer? Det vil trolig bli avholdt flere casting-relaterte kurs på NJFF’s jakt- og fiskesenter i Flå til vinteren. Det vil ikke bli avholdt ‘internasjonalt dommerkurs’ i vinter, men de som deltar på kursene til vinteren, vil få tilbud om det neste vinter. Internasjonale dommere kan få oppdrag i utlandet, ikke lønn, men alle utgifter blir dekket. Kursavgifter og opphold vil bli dekket av casting guppa og Norges Casting forbund. Meld din interesse nå! Følg med på min Facebook-side Castingsport.no.