God jul og godt nyttår!

Det er 21 desember i dag og vi er på den mørkeste tiden på året.  På utsiden av mine kontorvinduer i Drammen sentrum står elva helt stille, ser ut som det er springflo, vannet står helt opp mot elvepromenaden på Strømsø siden.  Selv nå midt på dagen dukker ikke solen opp bak Strømsøåsen.   Lite som minner om vinter med 10 varmegrader, kun noen få snøflekker igjen i Haukåsløypa etter at snøkanoner gikk for fullt i forrige uke.  Men fortvil ikke kjære fiskevenner, i morgen tidlig så snur solen og vi går igjen mot lysere og varmere tider, og ørretvak.

Jeg benytter anledning til å takke alle sportsfiskervenner, og særlig dere som har hatt tillitsverv i DS, for en flott innsats for klubben vår i 2015.  Håper jeg ser gamle som nye på huset utover vinteren og våren,  både på spennende foredrag og ikke minst til hyggelig fiskeprat på våre klubbkvelder.

Ønsker alle en riktig god og fredfull jul, og et godt nytt fiskeår.

IMG_0667