Hyttefordeling og Betaling Hökensås 2016

Vi har hatt stor pågang før årets Hökensåstur, noe vi i styret synes er særdeles hyggelig. Med 28 påmeldte nærmer vi oss halvparten av medlemmene i Invicta. I Hökensås bor vi i fire-manns campinghytter og dette har noen ganger medført utfordringer i form av hvor folk skal bo. Vi har derfor etter beste evne satt opp en hyttefordeling. Hyttefordelingen ser innledningsvis slik ut:  Hyttefordeling Oppdatert 19.04.  Denne er ikke hugget i stein, så hvis noen føler seg feil plassert så vennligst gi Kristoffer eller Erik beskjed. Kontaktinformasjonen vår finner du HER. Når det er sagt så er hytta stort sett et sted man sover på. Normalt sett så fiskes det ganske lenge og deretter samles folket på et par av hyttene for sosialt lag.

Betaling gjøres gjennom innbetaling av kroner 1100,- til konto  90151679594. Merk betalingen “Hökensås 2016”. Fiskekort og mat kommer i tillegg og betales av den enkelte. BETALINGSFRIST ER SATT TIL 15 APRIL. 

Avslutningsvis må vi atter en gang vise bilde av fjorårets koljemester, selveste formannen i DS!

IMG_0667