Invictas Skrellkoljemesterskap Høkenås 2016

Uhøytidlig fiskekonkurranse Høkensås 2016.

I anledning den voldsomme interessen for årets tur til Høkenås ønsker styret å legge på et uhøytidelig  konkurranseelement i turen.

Invicta_by_Dr_Crow_Graphic_Design

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle deltagere er med i konkurransen om å vinne et kjempeflott sett laget av vår egen Lars Atle Dahl.  Settet består av to flotte kopper og en fjøl med påmalt vakende ørret. (håndlaget brukskunst) Konkurransereglene er enkle. Størst (tyngst) fisk premieres (Ørret/Regnbue/Gjedde)! Med andre ord: Han som tar den største skrellkolja vinner.  Det blir en uhøytidelig og antageligvis hyggelig premieseanse på campingplassen lørdag kveld hvor vi gjennomgår alle innmeldte fisker.

For å melde på fisk, send et bilde som er tatt like etter at fisken er fanget til [email protected]. (helst sammen med fiskeren, men ikke et krav) Skriv også på vekt i e-posten. Siden dette er ment og være en uhøytidelig konkurranse så stoler vi på deltagernes ærlighet (kanskje dumt når det gjelder fluefiskere…) og setter ingen krav til spesielle vitner utover deltagernes egen samvittighet. Vi regner med at de aller fleste allikevel vil bli observert av fiskekompiser som kan adferdskorrigere forsøk på innmelding av for høy vekt.

Og det er ikke umulig at vi kan komme opp med en premie for det beste Hökensåsbildet også…

Premie høkensås

Juryen vil bestå av styremedlemmer fra Invicta

Mvh

Styret

Regjerende "Skrellkoljemester" fra 2015, Han- Petter Nyhus med Skrellkolje på i underkant av 4 kilo.

Regjerende “Skrellkoljemester” fra 2015, Hans-Petter Nyhus med Skrellkolje på i underkant av 4 kilo.