Invitasjon Praktisk Fluefiskekurs 2016

Det kjøres laks

Kveldssjøørret.

Fluegruppa Invicta gjennomfører kurs i praktisk fluefiske 03. og 04. juni 2016. Kurset er ment for nybegynnere som har gjennomført kastekurs/har grunnleggende kasteferdigheter. Innholdet i kurset er konsentrert om det å fange fisk med fluestang, så dette er ikke et kastekurs.

Kurset er todelt med en teoridel på Klubbhuset Sølfast fra 18:00 til ca 22:00 fredag 03. juni. Vi går gjennom stenger, snøre og fortom samt det mest grunnleggende utstyret som trengs for fluefiske. Vi vil også gjennomgå grunnleggende insektsteori og hvilke fluer som kan være greit og ha. Vi dekker også tørrflue og våtflueteknikker samt at det selvfølgelig er mulig å stille spørsmål.

Lørdag 04. juni kl 09:00 møtes vi ved Fritidstunet på Prestfoss hvor vi gjennomfører en fisketur med veiledning fra noen av Invictas erfarne fluefiskere. Vi tar en felles lunch på elvebredden hvor Invicta stiller med mat og griller. Her gjennomfører vi også erfaringsutveksling og vi fortsetter og fiske en stund utover ettermiddag/kveld. Her har du virkelig muligheten til å lære mange nyttige fluefisketriks.

Du må stille med vadebukse selv. Du kan få låne stang hos oss hvis du ikke har selv. Det kan også være lurt og ta med seg litt varme klær, litt mat og drikke (Vi fikser lunch) og ellers vanlig turutstyr som kopp og kniv i en liten sekk.

Påmelding på kurset gjøres til Fluegruppa Invicta på e-mail: [email protected] . Kurset koster 1000,- kroner og påmeldings- og betalingsfrist er onsdag 1. juni. NB: Junior/Studenter kr 100,-  !!! Inkludert i prisen er grilllunch med drikke, fiskekort og en “grunnpakke for fluefiske” bestående av fortom, fluer og noe verktøy. Deltagere får til sendt kursopplegg pr e-mail i forkant av kurset. Kursavgift betales til konto 90151679594 og påmelding er bindene. Merk betaling med “Navn” og “Praktisk Fluefiskekurs”. Hvis det ikke skulle passe når dagen nærmer seg så setter vi stor pris på en melding om dette, da vi må sette et øvre tak på 20 deltagere (tentativt).

Kurset er åpent for alle og du trenger ikke være medlem av DS for å delta. Velkommen.