Kurs kortlinenymfing med Martin Drož

DATO:  9-10 Juli. 1500,- p.p.

vårflue9Fluegruppa er så heldige at vi har fått avtalt et kortlinekurs med Martin Drož,

Martin som er en meget dyktig sportsfisker, har i flere år deltatt som landslagsutøver på det Tsjekkiske landslaget, og er en spesialist på nymfefiske. Dersom du ønsker å videreutvikle ditt fluefiske sammen med en ekspert, er dette kurset for deg!

Kurset arrangeres som et helgekurs 9-10 Juli og er todelt, der lørdag formiddag benyttes på klubbhuset og vi vil få en grundig innføring i fortommer, liner og fluer og deretter vil vi dra opp til Vikersund(fluesona) for å se se praktisk utøvelse av Euro-nymphing.

Lørdag: Tidspunkt: 10:00-  tentativt 17:00

Søndag vil tilbringes i elva på Vikersund(fluesona), og vi vil trene på teknikkene Martin har vist oss. Martin vil benytte tiden til å gi tips og komme med veiledning. Tildels i plenum, men også personlig veiledning.

Søndag: Tidspunkt: 10:00-  tentativt 17:00

Kurset anbefales for nybegynnere (med grunnleggende fluefiskeferdigheter) og viderekommende.

Vis din interesse umiddelbart til [email protected] da vi er avhengig av 8 deltagere for å arrangere.

Medlemmer av fluegruppa har fortrinnsrett dersom kurset skulle bli fulltegnet

Timeplan for kurset vil være mer detaljert i slutten av denne uken.

 

Mvh

Styret