Havfisketurer frem til påske 2017

Turer siste halvår – Første halvår 2017

dscn0090 Averøy høsten 2016, 23. 11 – 27.11

Sted: Atlanterhavsveien Sjøstuer i 6 manns hytte og 2 stk. 19 forts båter. Endelig pris på hus – båt er ikke helt klart, men vil ventelig ligge på ca. 2.000,-  pr. person pluss reise og mat, om vi reiser 6 personer og leier 2 båter

Bindene påmelding til Jostein snarest (tlf. 907 01 006)

Tur til Lofoten 22.3 29.3 Nappstraumen

Vi har leid 2 hytter og 2 båter hos Nordic Sea Angling og turen ble fylt opp nesten umiddelbart. På denne turen tar vi fly fra Gardemoen – Evenes, her blir vi hentet i buss og kjører ut til Nordic Sea Anglings anlegg v/ Nappstraumen. Vi leier også flytedresser og fiskestenger på plassen, for å kunne ha med oss mest mulig fisk tilbake på flyet. Nordic Sea Angling er vel kjent i havfisemiljøet, kanskje mest kjent fra anlegget i hadde på Sørøya. Dette er nå lagt ned, da det var veldig værutsatt og stor usikkerhet omkring det å kunne komme ut. Anlegget i Nappstraumen har vært drevet i mange år, og er vel kjent for godt fiske, og store muligheter til å komme ut enten det blåser fra sør eller nord. Her kan du lese mer om anlegget.

Om det skal arrangeres turer fra Langesund, vil være avhengig av interesse fra medlemmene. Slik som det er nå, er det ingen som har meldt seg på høstturene, de er derfor avbestilt. Skal vi arrangere flere turer fra Langesund må det vises interesse og vi vil måtte ha bindene påmelding.

 

Tor Andreassen