Kurs i Bustefluer og Hjortehårsfluer

Det nærmer seg høst og “innevær” og vi går en tid i møte hvor mange av oss benytter tiden til å fylle opp flueboksene for neste sesong. I den anledning arrangerer Fluegruppa Invicta et kurs i hvordan binde bustefluer og hjortehårsfluer. Dette er et kurs for de av dere som har bundet litt fluer før og således behersker de grunnleggende teknikkene innen fluebinding. Kurset holdes lørdag 5. november og søndag 6. november hvor vi binder bustefluer på lørdag og hjortehårsfluer på søndag.

Thoralf Thorstensen vil instruere i bustefluer og Kristoffer Jakobsen vil instruere i Hjortehårsfluer. Vi setter opp kamera og tv-skjerm slik at det skal bli lett og følge med. Ta med egen stikke og verktøy. Fluegruppa holder materialer

Praktisk avvikling

Tidskjema

Dag 1

Lørdag 10.00-17.00

Vi binder «bustefluer», introduksjon av Thoralf

Materialer, introduksjon av Thoralf

Demonstrasjon av ulike teknikker

Øving

Vi serverer Pizza rundt klokken 14:00.

Dag 2

Søndag 11.00-14.00

Vi binder hjortehårsfluer, introduksjon av Kristoffer

Materialer, introduksjon av Kristoffer

Demonstrasjon av ulike teknikker

Øving

Påmelding til [email protected] innen søndag 23.10.16

Pris 300,-