Juleavslutning Invicta

Invitasjon til juleavslutning på klubbhuset

Torsdag 15.12.16 kl 19:00

Det vil bli servert julemat forberedt av Hans Petter Nyhuus, samt foredrag med den kjente fluebinderen Barry Ord Clarke

Vel møtt 🙂

«Ta bedre fiskebilder»

Et foredrag med Barry Ord Clarke

Barry3

Barry Ord Clarke, engelsk, er en internasjonal kjent og mye publisert fotograf og skribent.  De siste 22 årene har Barry bodd i Norge og arbeidet som profesjonell fotograf, skribent og fluebindings konsulent for krokprodusenten Mustad. Hans arbeid som flue fiske fotograf har bragt han til over 40 land på 4 kontinenter.  Han er fast leverandør av fotografier og artikler til mangfoldige fluefiske tidsskrifter rundt om i verden. Barry har skrevet, co-skrevet og bidratt til over 35 bøker om fluefiske og fluebinding.  Det kan også nevnes at han har vunnet medaljer i noen av de mest prestisjefylte fluebindings konkurransene og hans fluer kan blant annet sees i det legendarisk « Fly fishers club» sin samling in London samt i «Catskill masterfly collection» i USA.  I 2016 ble han tildelt‘Claudio D’Angelo award for best International Fly Tyer 2016’.  Hvert år  holder han også fluebindings demoer på ca 15 internasjonale fluebindings utstillinger/show. De siste fem årene har  han arbeidet med Marc Petitjean på hans bok om CdC.

For tiden holder Barry på med sin nye bok «The ultimate guide to tying and techniques with deer hair».

Barry 1

På fluebindings bloggen  www.thefeatherbender.com som nå har rundt 6000 følgere og over 2000 besøkende hver dag kan du følge med på noen av Barry’s fluebindings instruksjoner og tips.