Invitasjon Galten 2017 5-9 Juli

Invictas tur til Galten Gård er en fantastisk mulighet til å oppleve Galtstrømmen, Engeråa og Isterfossen. For ikke å snakke om Hola og Sømåa to fantastiske elver som huser stor fisk! Her er det mulighet til å oppleve massive klekkinger av bibelske proposjoner. Fisket etter grov sik på Galtsjøen bør oppleves,  sik er en morsom sportsfisk og tar både på tørre of våte imitasjoner. Det er utleie av båter på gården, eller det kan medringes egen pontongbåt (belly anbefales ikke da det er mye strøm i området). Her er snittstørrelsen på sik ca 1 kg og norgesrekorden på over 4 kg er tatt her.

IMG_0787

Vi bor standsmessig på Galten gård med Gertrude og Per Roar som vertskap.  Moderne fasiliteter med kjøkken for selvhushold og bad. Mer om Galten Gård her.

IMG_0786

Påmelding til [email protected]( OBS. Påmelding på Facebook regnes ikke som påmelding. Send Epost)  7 plasser- det er åpnet for påmeldinger. NB. Turen er forbeholdt medlemmer av fluegruppa.

Egenandel  1200,-  Inkluderer overnatting og en felles middag på Galtens gårdsrestaurant. Innbetales til konto 90151679594 merk med «navn» og «Galten» INNEN 01. JUNI!!! Påmelding er bindene og turen blir kansellert hvis ikke alle plasser er fylt opp.