Invitasjon Praktisk Fluefiskekurs 2018

Fluegruppa Invicta gjennomfører kurs i praktisk fluefiske 07. og 09. juni 2018. Kurset er ment for nybegynnere som har gjennomført kastekurs/har grunnleggende kasteferdigheter. Innholdet i kurset er konsentrert om det å fange fisk med fluestang så dette er ikke et kastekurs. Ypperlig å kombinere med vårt kastekurs: https://drammenssportsfiskere.no/2018/02/kastekurs-april-2018/

DSC_0212

Hans Petter stiller som grillmester.

Hans Petter stiller kanskje som grillmester.

Erfarne instruktører: Kurset er todelt med en teoridel på Klubbhuset Sølfast fra 18:00 til ca 22:00 torsdag 07. juni. Vi går gjennom stenger, snøre og fortom samt det mest grunnleggende utstyret som trengs for fluefiske. Vi vil også gjennomgå grunnleggende insektsteori/entomologi og hvilke fluer som kan være greit og ha. Vi dekker også tørrflue og våtflueteknikker samt at det selvfølgelig er mulig å stille spørsmål.

Lørdag 09. juni kl 10:00 møtes vi ved Fritidstunet på Prestfoss hvor vi gjennomfører en fisketur med veiledning fra noen av Invictas erfarne fluefiskere. Vi tar en felles lunch på elvebredden hvor Invicta stiller med mat og griller. Her gjennomfører vi også erfaringsutveksling og vi fortsetter og fiske en stund utover ettermiddag/kveld. Her har du virkelig muligheten til å lære mange nyttige fluefisketriks.

Du må stille med vadebukse selv. Du kan få låne stang hos oss hvis du ikke har selv. Det kan også være lurt og ta med seg litt varme klær, litt mat og drikke (Vi fikser lunch) og ellers vanlig turutstyr som kopp og kniv i en liten sekk.

Påmelding på kurset gjøres til Fluegruppa Invicta på e-mail: [email protected] 

Kurset koster 700,- kroner og påmelding- og betalingsfrist er torsdag 17. mai

NB: Junior/Studenter kr 100,-  Inkludert i prisen er grilllunch med drikke, fiskekort, fortom og noen fluer. Deltagere får til sendt kursopplegg pr e-mail i forkant av kurset.

Kursavgift betales til konto 90151679594 og påmelding er bindene. Merk betaling med “Navn” og “Praktisk Fluefiskekurs”. Hvis det ikke skulle passe når dagen nærmer seg så setter vi stor pris på en melding om dette, da vi må sette et øvre tak på 20 deltagere (tentativt).

Kurset er åpent for alle og du trenger ikke være medlem av DS for å delta.

Velkommen