Havfiskegutta på tur.

Nok en gang reisete havfiskerne til Lofoten og Nappstraumen. Årets tur ble et speilbilde av turen i 2017, med storm og landligge, brukbart vær og godt vær. Fiske etter skrei ble eventyrlig en dag, spesielt for den ene båten som fikk mye fisk og stor fisk. ca. 100 kg. skreifillet bare denne ene dagen.

Vi driftet også i Nappstraumen etter kveite, men det var resultatløst dette året.

Nytt av året var at Nordic Sea Angling hadde bygd nye hytter, fryse/tørkerom og butikk – kontor for guiden som var flotte. Fyldig referat fra hver dag finner du på vår Facebook side 

Vi har bestemt oss for en ny tur til samme sted også i 2020, og har allerede 7 stk. som blir med, men det hadde vært utrolig morro om også du hadde blitt med. Send en epost til Tor og meld deg på. Prisen vet vi ikke helt sikkert enda, men antar at det vil bli omtrent det samme som i år, dvs. 10.400,- svenske kroner for reise, hus og båtplass i en uke. I tillegg kommer mat, drikke, bensin, eventuelt leie av utstyr(fiskestang – flytedress).

 

Alternative reisedatoer vil være 18.3 – 25.3 eller 25.3 – 1.4. Da har vi størst mulighet for å finne skreien. I Sportsfisker`n nr.2 som bør være hjemme hos deg før påske er en liten reportasje fra årets tur.

Det hadde vært utrolig hyggelig om vi kunne fylt opp 2 hytter dvs. 16 personer.