Hökensås 2020

OPPDATERT  31.01.20

INVITASJON

Hökensås 2020

Når ? Fra onsdag 20/5 til søndag 24/5.  Dette er  tiden på året med mest aktivitet i Høkensås.
Mulighetene er store for både å oppleve klekking av Vulgata, Danica og store vannnymfer,-  for å nevne noen få arter. Mulighetene er mange, og området tilbyr et variert fiske, enten du er tørrfluenerd eller liker å variere teknikkene litt, med fiske både i stille og rennende vann. Denne innledningen er resirkulert fra i fjor, men forholdene er de samme og legger rammer for en fantastisk tur også i år!

Invicta har leid 6 hytter i Hökenås semesterby og har plass til 24 deltagere og vi fyller opp etter førstemann til mølla prinsippet. Her må dere regne med stor pågang da turen er veldig populær.

Thoralf med flott regbue i Strandgölen

Praktiske opplysninger fiske

Båtsfiske: De som ønsker å leie båt i Syd- og Nordvannet må besørge dette selv. Det gjøres enklest ved å ringe: 0046502-230 00 for å snakke direkte med Sportsfiskeshopen. Bellybåt kan medbringes og brukes i Nord- og Sydvannet.

OBS! Nytt for 2020: Strandgölen: Fluegruppa har i år leid Strandgölen for to dager, torsdag og fredag. Fiskekort til Strandgôlen må i år kjøpes direkte av fluegruppa og ikke i fiskeshoppen på campingen. Dere kan velge mellom dagene under, og vi fyller opp etter førstemann til mølla prinsippet. Påfør prioritet 1, eller 2 på påmeldings-epost.:

Torsdag: 18 ledige kort
Fredag: 0 ledige kort
Pris 475,- (500 SEK)

Ønsker du ikke å delta på fiske i Strandgölen står du selvsagt fritt til å velge dette. Anbefaler dog å prøve seg i Strandgölen da det er desidert størst tetthet av store fisker her.

Fiskekort for øvrige dager (240 SEK) kjøpes direkte fra tilbyder på campingplassen

Fiske i Baltak(elv) Eget fiskekort. Dersom du har lyst til å fiske i rennende vann anbefales det å planlegge dette midt i uken da det erfaringsvis kan bli trangt om plassen i helgen.

Roy Ingar med tørrfluefisk fra Baltak

Praktiske opplysninger

Pris: Kr 1600 -pr deltager.
Overnatting, Utvask (SEK 550,-) og felles grilling ink. i påmeldingsavgift

I tilegg kommer fiskekort i Strandgölen kr. 475,-
Totalt 2075,-

Innbetales til konto 90151679594. Viktig: Merkes med navn på deltager og Høkensås.
Innbetalingsfrist 3. Mai 2019. – 

Transport: Deltagere ordner selv med transport til Høkensås. Vi kommer til å avholde et enkelt informasjonsmøte før vi drar, der det vil være mulig å avtale samkjøring.  Vi vil også snakke litt om hvilke type utstyr det kan være greit å ha med seg sydover for de som er nye.  Er du ny og ønsker å være med, tar vi gjerne og går igjennom flere detaljer rundt fisket, som fluer og teknikker før vi drar, men gi beskjed om dette sammen med din påmelding ( vi må planlegge litt, og det er ikke alltid det er nye med på tur)

Kvarter tilbys i firemanns hytter med eget bad, kjøkken og stue. Mulighet for selvhushold. Styret setter sammen ei liste over hvem som skal bo i hvilken hytte. Vi lager ei liste så alle kan se hvem de skal bo sammen med- vi tilpasser slik at de som ønsker å bo sammen får mulighet til det (gi beskjed når lista publiseres) Dette gjør vi for å få til en effektiv innkvartering der de som kjører sammen skal få mulighet til å bo på samme hytte.

Bindene påmelding til [email protected]. Innbetaling av deltageravgift  skal vises på Invictas konto 3.mai. Husk å velge dag å fiske i Strandgölen!

Fredag 24/05 vil det bli felles grilling i regi av Invicta på campingen med mye god grillmat! (grillmat ink. i påmeldingsavgift)

Gøy fra bellyboat! Fincken i fri utfoldelse på Hestasjön

 Invictas Skrellkoljemesterskap 20

– Kun for gøy, men med en fin premie!

Fiskebilder tagget med #fluegruppa invicta og #drammenssportsfiskere på instagram gir mulighet til å vinne flott premie. Premien er ikke klar ennå, men de siste årene har vi hatt meget fine premier til skrellkoljemesteren!

Eneste regel: fisken må være fanget i Hökensås ila uke 21 d.å.

…. ingen krav til spesielle vitner utover deltagernes egen samvittighet. Vi regner med at de aller fleste allikevel vil bli observert av fiskekompiser som kan adferdskorrigere forsøk på….

Tips til fluer Hökensås

Nye og gamle medlemmer- velkommen med på tur!

Ta gjerne kontakt med Kristoffer på tlf 46610297 om det er noe du lurer på!

Deltagelse betinger medlemskap i DS og Invicta. Det er mulig å “ta med en kompis”, men dette må avtales særskilt. Vi sjekker om kontingent er betalt

“HPN i solnedgang”