Ny gapahuk ved Lelangen

Tekst: Tor Andreassen
Foto: Robert Sørlie og Anders Thorstein Opsahl

Drammens sportsfiskeres avdeling fiskestell fikk i oppdrag av Statskog å sette opp ytterligere en gapahuk i Finnemarka. Det var først forslag om å sette den Grunnvann like ved brakka vår, men etter en rundspørring i Facebook gruppa Finnemarkas venner, var det et stort flertall som ønsket den ved Lelangen.

Vi fraktet den over vannet i våre båter, og som vanlig stilte det opp en stor dugnadsgjeng som fikk den opp i løpet av en dag. Det manglet litt takbord slik at siste rest måtte utsettes et par dager til vi hadde skaffet disse tilveie.

Nå er den ferdig og er allerede flittig brukt. Mener Roar Hansen, mangeårige DS-veteran og Markatraver, sa at den var plassert ved hans «grom fiskeplass».
Tror nok at også Torkel Skoglund og Statskog er fornøyd med vårt arbeid.