Sjøørret ! hva kan vi gjøre?

Drammens sportsfiskere sparker i gang vårt sjøørretprosjekt, og i den anledning får vi besøk fra Rosareke foreningen. Primus motor Bjørn Tore Kjølholt, gir oss en innføring i tiltak som er utført i Hvalerområdet for å bedre sjøørretens gyte og oppvekstvilkår. Her vil vi få mange gode tips til tiltak vi kan utføre i vårt eget nærområde.


Foredraget er en naturlig start for dere som vil være med å gjøre en innsats for vår lokale sjøørret. Vi vil også kort innlede om drammenssportsfiskeres planer

Åpent for alle interreserte!

Om Bjørn Tore og Rosareke


Er vel for mange kjent som en sjøørretnerd. En som er litt mer en gjennomsnittet opptatt av sjøørret og ørret.

Jobber som sjøørretveileder i NJFF, har en sjøørretblogg som heter rosareke og en forening som heter Rosareke foreningen for sjøørretens venner. Hjertesaker er å spre fiskeglede og redde sjøørretbekker. En engasjert og interessert sportsfisker er sjøørretbekken sin beste venn