Bindekveld m/ Barry Ord Clarke

I

The Feather Bender kaller han seg. En 60 år gammel brite som har bosatt seg i Skien.

Derfra har han etablert seg som en av våre aller beste fluebindere. Barry Ord Clarke har blant annet gitt ut bøkene “Flytying Techniques” og “Flytying for beginners”.

Torsdag 3. mars er The Feather Bender på plass ved klubbhuset vårt på Sølfast. Fra klokka 19:00 skal han demonstrere fluebinding for både nybegynnere og de som befinner seg på et litt avansert nivå. Det er åpent hus denne kvelden, noe som gjør at vi kan forene de som de siste ukene har startet opp kurs i fluebinding i regi av Invicta, og noen av våre mer garvede medlemmer.

Barry Ord Clarke har også tidligere besøkt Sølfast. Ved forrige anledning dreide seg om hvordan man tar gode bilder.

Oldhams store sønn ble stemt fram til Fly Tyer of the Year av Fly Tyer Magazine, USA i 2021. Han er viden kjent for sine gode YouTube-videoer og pedagogiske måte å lære bort fluebinding på. Du kan hoppe ut i Barrys rikholdige arkiv via YouTube-kanalen hans her (den har over 40 000 følgere verden over!!!).

Det vil også være mulig å kjøpe bøkene hans i forbindelse med arrangementet.

Det blir åpen kiosk og muligheter for å kjøpe brus, kaffe og vafler på Sølfast, torsdag 3. mars.

DS ønsker dere alle velkommen til fluebinding med The Feather Bender, Barry Ord Clarke!