Fra årets siste hyggekveld

Foreningens leder Hans Petter Nyhuus kunne ønske velkommen til ca. 15 medlemmer under årets siste møte på huset. Det var annonsert og anmodet om at en tok med seg bilder fra årets forskjellige aktiviteter til visning. Det ville også bli servert både mølje og julegrøt som avslutning før jul.

Han ga derved ordet til leder av fluegruppa, Kristoffer Jacobsen, som tok oss med til mange av gruppas aktiviteter og turer. Vi fikk se bilder fra kastekurset i april, mange fine bilder fra turen til Høkensås med stor stam og mange fine regnbueørreter. En artig liten videosnutt av landing og håving av en stor fisk fikk vi også se. Flere bilder fra fluebinding både kurs og foredrag, naturbilder fra Drammenselva ved Vikersund, fra Femundselva og fra sjøørretfiske på fjorden. Han avsluttet med bilder fra arrangementet Invicta Open som jo var en vellykket aktivitet.

Nå var det tid for å smake på mølja og en stor takk til Berit for en aldeles nydelig mølje hun hadde laget i stand. Praten gikk over bordene og folket koste seg med både mølje og julegrøt.

Så var turen kommet til Erik Jonassen fra fiskestell som startet med å vise bilder av noen «sværinger» som var tatt med 30 cm store sik som agn. Vi fikk se bilder fra flere aktiviteter med fiskestell som vaktmannskaper under skiløpet «Hauer’n», prøvefiske i forskjellige vann i Finnemarka, stamfiske med stryking av fisk, og rusefiske etter abbor.

Under overskriften Hus og hytter viste Hans Petter noen fine bilder fra Søltjørna med flotte ørreter som kunne friste noen og enhver. Han viste også et bilde av peisestua i Vrangenhytta som var pusset opp og var blitt så flott.
Bilder fra mange aktiviteter på klubbhuset ble også vist som fluebinding, foredrag, montering av ny peisinnsats, fra årsmøtet, fra grillaften ved st. hans tider, møte med Drammen Friluftsråd, høstmøtet i fiskestell, veterantreffet, rakfisk aften med representantskapet og fra dugnaden i høst.

Alt i alt en vellykket avslutning på møte-året og en ønsket hverandre god jul og velkommen tilbake i januar.