Vil du lære deg å kaste med flue?

Sted:
Sølfastøya, Drammen

Dato:
22-23. April 2023

De populære kastekursene i regi av fluegruppa er tilbake.

Fluegruppa Invicta inviterer til kastekurs på Sølfastøya helga 22.- og 23. april. Tilbudet er ment for deg som er helt fersk som fluefisker eller som vil lære deg teknikken fra bunn av. Vi stiller med sertifiserte og kunnskapsrike instruktører med et kursopplegg som er skreddersydd for nybegynneren.

Vil du også oppleve klekkinger i elva, eller storørreten i fjorden med flueutstyr og ha kasteferdighetene på plass? bli med da vel

Har du eget utstyr, må du gjerne opplyse oss om det ved å sende en epost til [email protected]. Vi har alt utstyr, inkludert stenger, til utlån under kurset.
Vi kommer også til å vise fram utstyr fra noen av våre samarbeidspartnere.

Oppmøte er klokka 10:00 ved gressplenen utenfor klubbhuset vårt i Øvre Eiker vei 142, 3048 Drammen. Kurset varer til 14:30 begge dager.

Vi har åpen kafé inne på klubbhuset, så du kan sikre deg en matbit mellom slagene. Det er også mulighet for å varme seg litt innendørs, om været skulle bli krevende. Kle deg etter forholdene!

Pris voksen for kurs (to dager) er kroner 600,- for deg som ikke er medlem av Drammens Sportsfiskere.

Pris ungdom for kurs (to dager) er kroner 300,- for deg som ikke er medlem av Drammens Sportsfiskere.

Er du allerede medlem av DS koster kurset 300(voksen) og 100 (ungdom) kroner.

Det gis rabatterte priser på kurs ved innmelding i klubben. Velg “Kurs og medlemskap” om du ønsker å benytte deg av dette tilbudet. Pris for kurs og medlemskap voksen er kr 549,- og ungdom kr 249,-

Spørsmål kan rettes til [email protected].

Vel møtt til kastekurs!