Invitasjon Femundsmarka og Galten 2016

inv1Velkommen med på tur!

Oppdatert 24.06.16

Innbetalingsinfo lenger nede i saken. Dersom du skal benytte båt i Galtsjøen i hele eller deler av perioden anbefaler styret at du kontakter Galten gård på tlf  62 45 97 21 eller [email protected] så snart som mulig(190 pr dag og det er mulig å være 2 i båten. Det er også fiskekajakker til leie for 350 pr. dag).

Torsdag 14. til mandag 18. Juli

Invictas tur til Galten Gård er en fantastisk mulighet til å oppleve fiskeperler som GaltstrømmenEngeråa og

Isterfossen. For ikke å snakke om Hola og Sømåa to fantastiske små elver som huser stor fisk! Her er det mulighet til å oppleve massive klekkinger av bibelske proposjoner. Kanskje litt sent i år for vulgataen i Galtstrømmen, men perfekt for spennende vårfluefiske.

IMGA0683

Bli med Invicta og gå i Erling Sands fotspor i hyggelige Engeråa, kanskje møter vi på vår største døgnflue, Ephemera Danica. Fisket etter grov sik på Galtsjøen bør oppleves,  sik er en morsom sportsfisk og tar både på tørre of våte imitasjoner. Det er utleie av båter på gården, eller det kan medringes egen pontongbåt (belly anbefales ikke da det er strøm i området). Her er snittstørrelsen på sik ca 1 kg og norgesrekorden på over 4 kg er tatt her. Spennende!

Roger med fast fisk! (link)

 

Vi bor standsmessig på Galten gård med Gertrude og Per Roar som vertskap.  Moderne fasiliteter med kjøkken for selvhushold og bad. Mer om Galten Gård her.

Styret med prospects var på befaring i fjor og kan virkelig anbefale turen. Les mer om fjorårets tur under

Invictatur til Galten

Påmelding til [email protected]( OBS. Påmelding på Facebook regnes ikke som påmelding. Send Epost)  15 plasser- det er åpnet for påmeldinger. NB. Turen er forbeholdt medlemmer av fluegruppa. Avhengig av popularitet og påmelding får vi se på om vi også kan invitere ikke-medlemmer til å delta.

Egenandel  1200,-  Inkluderer overnatting og en felles middag på Galtens gårdsrestaurant(middag kun ved tilstrekkelig antall påmeldte. Dette avgjøres av styret ved skjønn). Innbetales til konto 90151679594 merk med “navn” og “Galten”, så slipper vi å få kjeft av kasserer 🙂

Skitt fiske!

 

 

Les mer om området og Engerdal fjellstyre

 

Mvh

Styret