Ungdomsgruppa startes opp igjen

Etter mange års fravær tar Styret i Drammens Sportsfiskere tak og sparker liv i ungdomsgruppa igjen.

Dette er gruppa for deg som er født i 1990 eller senere. Du trenger ikke å melde deg inn i gruppa, da du automatisk er med i gruppa, men for å kunne følge med på hva som skjer i Ungdomsgruppa oppfordres du til å melde deg inn Facebook-gruppa «Ungdomsgruppa Drammens Sportsfiskere», som er i ei lukket gruppe.

Fire av gruppene (fiskestell, havfiske, fluefiske og isfiske) i klubben har blitt invitert til å komme med innspill og bidra til Ungdomsgruppa. Disse besitter mye kompetanse og erfaring, som du som yngre sportsfisker skal kunne dra nytte og glede av. Det vil være fokus på å få opp aktiviteten i gruppa og at du skal ha et sted hvor du kan lære mest mulig om fiske og kunne være sammen med andre på din egen alder, som deler den samme interessen. Innspill og tilbakemeldinger til oss er veldig viktig, slik at gruppa fungerer best mulig. Vi vil at du skal trives og få så mye utbytte av å være med, slik at noen dine venner, som ikke er medlemmer i dag, kanskje blir interessert i å være en del av dette miljøet.

Er du i tillegg mellom 15 og 18 år og vil lære litt om laksefiske så arrangeres det Camp Villaks rundt omkring i landet i sommer. Se videoen som er lagt ut fra fjorårets camp i Lærdalselva. Her (lakseelver.no)  kan du melde deg på og vi vil gjerne vite om du skal delta.

NB. Etter fylte 18 år er det ingen problemer med det å bli med “gamlegutta” på tur.