Invitasjon Invicta Open 2017

0101

FØRSTE RUNDE 15.01-15.02.17

Info

Fluegruppa Invicta inviterer til åpen flubindecup. Konkurransen er et resultat av styrets arbeid for å skape mer aktivitet i en tid på året der aktiviteten er på sitt laveste.  Vi håper på bred deltagelse og alle er velkommen- vi har flotte premier, men “heder og ære” vil uansett være hovedpremien.

Det skal skjermbildekonkurreres i 3 kategorier, der første kategori vil være tørr.  Spesifikasjonene for rundene er med hensikt satt lavt for å la deltagerne få størst mulig kreativ utfoldelse.

Ut over nyåret skal vi også konkurrere i kategorien våt som vil ta fra seg alt fra klassiske ørret- og laksefluer til moderne våte imitasjoner. Avslutningsvis når sjøørretsesongen begynner å komme skikkelig igang igjen skal temaet være salt. Da  ser juryen for seg at vi får inn spennende mønster både til Sjørett og havabbor og kanskje mer eksotiske fluemønstre.

De ulike rundene vil bli presentert her med egne innlegg før oppstart- og husk- det vil sikkert bli nødvendig å delta i alle rundene for å nå helt til topps

I tillegg til adspredelse for Invicta-medlemmer og andre fluesnurrere er konkurransen fluegruppas beskjedne bidrag til bevaringen av våre ville laks- og sjøørretstammer. Fluene som kommer inn blir auksjonert bort til fordel for “Redd Villaksen” og konkurransens overskudd blir donert bort i sin helhet.

Premiering

Det vil bli premiering for første til tredjeplass sammenlagt, der det ut over heder og ære, vil bli gitt innrammede antikke litografier med konkurransen logo og årstall på bronseplakett.

Det vil til sammenlagtvinneren også bli utdelt en Hardy stang (9,6 #6) av Noroco.no til en verdi av 3799,-

hardy-shadow-prize

Vurdering og poengsetting

Det er satt sammen en jury av 4 personer som skal vurdere påmeldte fluer ut i fra følgende kriterier

25 % Vanskelighetsgrad
25 % Likhet
25% Teknikk
10 % Estetikk

Det vil også bli gitt poeng for en helhetsvurdering (15%)

Les konkurransens regler her

Alle fluer sendes til sekretariatet for påmelding. Adressen til sekretariatet finnes i konkurransereglene. (Følg linken over)

Spesiell takk til

Noroco og Roar Kristoffersen som har gitt oss konkurransen hovedpremie,

Barry Ord Clarke for flotte bilder brukt under promoteringen av konkurransen og

våre frivillige jurymedlemmer:

Pål Andersen, Øivind Kristoffersen og Karl Stian Tafjord

 Lykke til! måtte den beste fluesnurrer vinne

Sponset av

noroco

I samarbeid med

cropped-opstrms_symbol_svart_800px

 

fiskeavisen