Fluebinding, foredrag og fiskefilm

FØLGER MED: Christoffer binder fluer, og fluefiskere følger med.

Huset åpnet dørene allerede klokka 10. Sikkert litt for tidlig for noen, men alt i løpet av åpningstimen var det mulig å binde fluer, testkaste Soldarini-stenger eller shoppe litt hos Ragnar Kittelsen fra Vangen-Fritid til hyggelige priser.

Vi opplevde et jevnt tilsig av folk hele dagen, og det var mange kjente fjes å hilse på. Invicta Open er et viktig arrangement for fluegruppa, og noe vi gleder oss til å arrangere hvert år.

Dagen fortsatte med fluebinding med Christoffer Johansen, som hadde klart å brøyte seg vei mellom valpekurs og familiære forpliktelser.

Han viste blant annet fram sin variant av Rena-flua, en vill og enkel Daddy Long Legs, vulgata-klekkere og annet snacks. Christoffer var også innom mot slutten av årets bindekurs, og er alltid en artig fyr å diskutere teknikker og materialer med.

I påvente av foredraget til Nils-Petter Stensrud, var vi innom både fiskefilmen “Hökensås 2023” og trekning av vårt populære lotteri. Her viste det seg at Finn Christian Ryggetangen satt på alle vinnerloddene, men det var jo for så vidt greit nok, det.

PÅ SJØØRRETENS PREMISSER: Nils-Petter Stensrud er i gang.

Kvelden ble rundet av da Stensrud inntok scenen og trollbandt oss med sine feberfantasier om to fots fortommer, vaskeline og foam-lopper og buzzerfiske på solirike og vindstille dager. Det ble nok noen aha-opplevelser for mange i salen. Husk at dette er den samme fisken vi fisker i elv og på stille vann, og at framgangsmåten ikke nødvendigvis trenger å være så forskjellig.

Det var en veldig fin halvannen time, og en fin overgang til nye runder med fluebinding og fiskefilm for de aller ivrigste.

Tusen takk til alle de frammøtte, foredragsholdere, fluebindere, de som har sponset oss med premier og til Erik Eikre og Ragnar Kittelsen som tok turen innom og lot folk prøve stenger og liner, samt shoppe til rabatterte priser. Takk også til Hans Petter Nyhuus for deilig ertesuppe!

Vi gleder oss allerede til neste år!