Kastekurs med fluestang 2016

Som før gjennomfører Invicta kastekurs med fluestang i slutten av april. Årets kurs gjennomføres 23 og 24 april fra 10:00 til 14:30 hver dag. Dette er et praktisk kurs beregnet på nybegynnere og du vil lære grunnleggende kasteteknikk med fluestang. Det er en fordel at deltagerne har utstyr selv (stang, snelle, snøre og fortom), men det er også mulig å låne utstyr av Drammens Sportsfiskere. Du trenger ikke ha med fluer, vadere eller annet utstyr da kurset i sin helhet gjennomføres på gressplenen på Sølfastøya.  Kurset passer for alle fra ca 10 år og oppover. Påmelding til [email protected]. Prisen er 600.- for ikke-medlemmer og 300,- for medlemmer/juniorer. NB: Bindene påmelding. Kurset betales til konto 90151679594 og betalingen merkes med “navn” og “kastekurs 2016”. NB. Ta med kvittering på innbetaling ved kursstart. Det er også mulig og betale kontant ved oppmøte.

Det vil være mulig å få kjøpt kaffe, mineralvann og vafler på Huset og hvis du har fluefiskeutstyr du ikke lengre benytter så har du en mulighet til å bytte det/selge det til andre fluefiskere her.