Invitasjon Høkensås 2017

OPPDATERT  28/04-17

Bli med på kanon sesongstart i Høkensås. Vår mest populære tur- år etter år!

Når ? Fra onsdag 24/05 til søndag 28/5

Turen går til Høkensås sportsfiske og Høkensås semesterby.

I Høkensås har de både Vulgata og Danica, så her muligheten  stor for å oppleve et fett tørrfluefiske.

Invicta har leid 6 hytter og har plass til 24 deltagere og vi fyller opp etter førstemann til mølla prinsippet. Her må dere regne med stor pågang da turen er veldig populær.

I år satt vi klar første nyttårsdag og fikk tak i Strandgølen straks det ble åpnet for booking. For dere som ikke har prøvd dere her ennå, så er det verdt å få med seg. De største fiskene i Høkensås finner du akkurat her.

Fredag, 27/05  26/05 når vi har leid Strandgølen,  vil det bli felles grilling i regi av Invicta( grillmat ink. i påmeldingsavgift)

Du kan lese om tidligere turer her:

Rapport fra Hökensås mai 2016

Rapport fra Invictas tur til Hökensås 2015

Fiske i Elva Tidan (Baltak) forrige tur:

 

Praktiske opplysninger fiske

De som ønsker å leie båt i Syd- og Nordvannet må besørge dette selv. Det gjøres enklest ved å ringe: 0046502-230 00 for å snakke direkte med Sportsfiskeshopen.

Bellybåt kan medbringes og brukes i Nord- og Sydvannet

På Fredag må det kjøpes eget fiskekort i Strandgølen.

Vi laget en enkel guide til forskjellige typer fluer i fjor- den finner dere her:

Tips til fluer Hökensås

Praktiske opplysninger

Pris: Kr 1300 -pr deltager.  Innbetales til konto 90151679594. Viktig: Merkes med navn og Høkensås. Innbetalingsfrist 3. Mai 2017. 

Vask av  hytte må vi gjøre selv, eller bestille utvask ved innsjekking(500 SEK).  Bestilles det vask, (personlig pleier jeg det..) gjøres dette opp innbyrdes på hytta.

Transport: Deltagere ordner selv med transport til Høkensås. Vi kommer til å avholde et enkelt informasjonsmøte på en torsdagskveld før vi drar der det vil være mulig å avtale samkjøring.  Vi vil også snakke litt om hvilke type utstyr det kan være greit å ha med seg sydover.

Bindene påmelding til [email protected]. Innbetaling av deltageravgift skal skje senest 3 uker før avreise (innbetaling skal vises på Invictas konto 3.mai)

Spørsmål kan rettes til Kristoffer på tlf 46610297

Deltagelse betinger medlemskap i DS og Invicta. Det er mulig å “ta med en kompis”, men dette må avtales særskilt med styret.

Fiskekort er ikke inkludert- kort kjøpes direkte fra tilbyder på campingplassen      

  

Invictas Skrellkoljemesterskap

Vi viderefører skrellkjoljemesterskapet som vi innførte på fjorårets tur. Kun for gøy, men med en fin premie.

Konkurransereglene er enkle. Størst (tyngst) fisk premieres (Ørret/Regnbue/Gjedde)! Med andre ord: Han som tar den største skrellkolja vinner.  Det blir en uhøytidelig og antageligvis hyggelig premieseanse på campingplassen lørdag kveld hvor vi gjennomgår alle innmeldte fisker.

For å melde på fisk, send et bilde som er tatt like etter at fisken er fanget til [email protected]. (helst sammen med fiskeren, men ikke et krav) Skriv også på vekt i e-posten. Siden dette er ment og være en uhøytidelig konkurranse så stoler vi på deltagernes ærlighet (kanskje dumt når det gjelder fluefiskere…) og setter ingen krav til spesielle vitner utover deltagernes egen samvittighet. Vi regner med at de aller fleste allikevel vil bli observert av fiskekompiser som kan adferdskorrigere forsøk på innmelding av for høy vekt.

 

 

Nye og gamle medlemmer- velkommen med på tur!